Martti Servo & Napander julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutamassa vuodessa Suomi-ilmiöksi nousseen Martti Servo & Napanderin kahdeksas studioalbumi on julkaistu. Albumi tehtiin varsin lyhyessä ajassa, sillä kappaleet sävellettiin, harjoiteltiin ja äänitettiin vajaassa puolessa vuodessa.

– Tractor pullingia tämä muistutti siksikin, että liikkeellelähtö oli vaivalloista, ja matka loppui lopulta äkkiä. Tuloksena oli kuitenkin täydellinen suoritus, full pull, kertoo Martti Servo & Napanderin nokkamies Martti Servo.

Showtime! -albumilla on 13 uutta kappaletta. Ensimmäinen singlejulkaisu Reissuun lähden! sai jo helmikuussa hyvän vastaanoton radioissa. Muita albumin lauluja ovat muun muassa ylistykset suomalaiselle koripallohistorialle, Kelan palveluille, timmille tiimimimmille ja Lontoon koolingille. Lisäksi mukana on laulu polkupyöräonnettomuudesta ja epäilevästä appiukosta.