Nainen, näin sinusta tulee suihkuseksin mestari

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Spontaanit seksihetket kuuluvat suhteen kuherrusvaiheeseen, jolloin yhdessä vietetyt hetket kumppanin kanssa jättävät vau-fiiliksen pintaan. Myöhemmässä suhteen vaiheessa toinen tunnetaan jo siinä määrin, että yllätysmomenttia voi olla vaikea keksiä jokaiseen rakasteluhetkeen.

Nyt Female First -sivusto suosittelee suihkuseksiä intohimon ylläpitäjänä. Neitokainen voi esimerkiksi yllättää aamusuihkuun kadonneen miehen liittymällä hänen seuraansa saippuointisessioon. Selänpesijäksi tarjoutuminen voi saada helposti uroksen sille tuulelle.

Kunnon saippuointia voi tehostaa hieronnalla, joka paitsi rentouttaa, myös kiihottaa kumppania. Ihon sively pesusienellä tuo hetkeen sensuaalisuutta, harja voi sen sijaan tuntua varsinkin herkimmissä paikoissa turhan kovalta. Saippuoiduilla käsillä neito voi kosketella myös poikaystävän miehuutta.

Monen miehen unelmiin kuuluu hänen edessään kontallaan oleva neito, joka hyväilee tämän penista suullaan. Vaikka kylpyhuoneen lattia voikin olla liukas, on vedestä myös hyötyä. Märkä toimii mukavasti liukasteena, ja samalla selkänahkaa hivelevä suihku saa stimuloinnillaan kaksilahkeisen ekstaasiin.

Rakasteluhetki suihkussa ei olisi täydellinen ilman yhdyntää. Suihkutilan pintojen liukkauden takia seiniin ei voi nojata, joten parin on parempi kääntyä pystyasennossa toisiaan vasten. Nainen voi kietoa toisen jaloistaan tai molemmat niistä miehen lanteille, jolloin uros voi kannatella neitokaista lemmiskelyn liikkeessä.