Bon Jovi-tähti jätti maailmankiertueen kesken – saapuuko Tampereelle?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi muisti äskettäin suomalaisia fanejaan Twitter-päivityksessään julkaisemalla kuvan Helsingissä Havis Amandan liepeillä toteutetusta lumiteoksesta. Teoksessa lukee yhtyeen Because We Can -singlen nimi.

Yhtyeen samanniminen kiertue ei ole sujunut viime aikoina suunnitelmien mukaan, sillä bändi joutui myymään lippujaan ajateltua halvemmalla. Nyt keikkarundi on saanut uuden takaiskun, kun Bon Jovin kitaristi Richie Sambora on jättänyt kiertueen tuntemattomasta syystä.

– Henkilökohtaisten syiden takia Richie Sambora ei esiinny tulevissa esityksissä. Kaikki keikat tullaan pitämään aikataulun mukaisesti, lukee yhtyeen kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa.

Samboran lähtö kiertueelta tuli yllätyksenä. Keulahahmo Jon Bon Jovi kommentoi Calgaryn keikalla, ettei tällä ollut muuta mahdollisuutta kuin pakata tavarat ja lähteä kotiin, tai sitten esiintyä täysillä yleisölle. Mies sai Breaking News -sivuston tietojen mukaan tietää Samboran lähdöstä samana iltapäivänä. Jää nähtäväksi, kipuaako Sambora Tampereella Ratinan Stadionin lavalle 26. toukokuuta.

Bon Jovi on julkaissut uransa aikana 11 studioalbumia ja se on myynyt maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa albumia. Vuonna 2010 yhtye oli ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen, muttei onnistunut tavoitteessaan. Yhtyeessä soittavat Jon Bon Jovin lisäksi Richie Sambora, David Bryan ja Tico Torres.