Tampereen Pyrintö ratkaisi elokuvatyyliin – tällaista ei usein nähdä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluaiheisissa Hollywood-elokuvissa nähdään usein tilanteita, joissa tärkeä peli ratkeaa vasta viime sekunnilla yllättävällä tavalla. Usein esimerkiksi koripallopeleisssä heitto lähtee liikkeelle siten, että peli päättyy pallon ollessa vielä ilmassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Tampereella on osoitettu, että kyseessä ei ole pelkkä Hollywood-myytti, vaan samalla tavalla peli voi ratketa myös tositilanteessa. Oheisella videolla nähdään kuinka Tampereen Pyrintö hoiti pelin ratkaisun elokuvatyyliin.

Kyse on eilisestä koripalloliigan ottelusta Salon Vilpas – Tampereen Pyrintö, jossa Vilpas johti kotikentällään 65 – 63 vielä pari sekuntia ennen pelin päättymistä. Sitten oli kuitenkin vuorossa yllätys, kun Pyrintö otti aikalisän ja sen jälkeen pelasi pallon Damon Williamsille. Hän heitti kolmen pisteen korin siten, että pelin päättyessä pallo oli vielä ilmassa. Pyrintö voitti 65 – 66.