Heidi Klum pelasti ihmishenkiä – dramaattiset valokuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka supermalli Heidi Klum oli lehtitietojen mukaan pelastanut poikansa hengen perheen lomaillessa rannalla. Nyt tapauksesta ja sen vakavuudesta on saatu uutta tietoa, jonka perusteella supermalli voisi hyvinkin ansaita hengenpelastusmitalin.

Verkossa on nyt julkaistu myös dramaattisia valokuvia tilanteesta, jossa Heidi Klum ja hänen miesystävänsä Martin Kristen huomaavat pojan ja kahden lastenhoitajan olevan hukkumaisillaan rannalla Havaijin Oahulla. Suuret aallot ja veden virtaus olivat uuvuttaneet kolmikon, jolla ei ollut voimia päästä rannalle omin avuin.

Onneksi rannalla olleet huomasivat tilanteen. Kuvien perusteella sekä pelastajat että pelastetut toimivat kykyjensä äärirajoilla, mutta tarinalla oli onneksi onnellinen loppu. Heidi Klumin rinta pullahti operaatiossa paljaaksi, mutta se on tyylikkäästi häivytetty pelastuskuvista.

– Olin tietenkin äitinä hurjan peloissani lapseni ja muiden vedessä olleiden takia. Henry on hyvä uimaan, ja onnistui uimaan takaisin maihin. Pääsimme rantaan turvallisesti, kertoi Heidi Klum Us Magazine -sivustolle.

Saksalainen huippumalli Heidi Klum erosi viime vuonna laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa. Klum myönsi olleensa seurustelusuhteessa henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.