Lastenohjelman seksikäs vetäjä on isien mieleen – bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa lastenohjelmien aikuiset vetäjät ovat olleet usein erityisen huomion kohteena, ja heille on perustettu jopa omia faniklubejaan. Näyttävät naispuoliset vetäjät saavat usein perheenisätkin viihtymään hyvin television ääressä.

Eräs maailman kuumimmista lastenohjelmien vetäjistä on australialainen Lauren Brant, joka on saanut kengurumaan isät ruutujen ääreen jo vuodesta 2009 lähtien. Nyt Lauren on viimein noteerattu myös muualla maailmassa, kun hänet on kuvattu lomallaan bikineissä.

Lauren Brant on australialainen televisiokasvo ja artisti, joka on tullut tunnetuksi jo vuonna 1998 perustetusta Hi-5 -lastenbändistä ja sittemmin myös samannimisestä lastenohjelmasta. Kotimaassaan hän on kaunistuttanut viihdelehtiä jo vuosien ajan. Lauren on seurustellut Big Brother -julkkis Ed Cherryn kanssa.