Alastomat mallit olivat liikaa – YouTube kielsi musiikkivideon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen r&b-muusikko Robin Thicke on oman laulu-uransa lisäksi työskennellyt lauluntekijänä muille muusikoille, kuten Usherille, 50 Centille ja Ashantille. Hän meni vuonna 2005 naimisiin näyttelijä Paula Pattonin kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 36-vuotiaan tähden uusin Blurred Lines -musiikkivideo on nyt saanut YouTube-palvelussa ikärajan K18. Levy-yhtiön edustajan mukaan videon alkuperäinen versio kiellettiin YouTubesta kokonaan. Nyt nähtävällä videolla nähdään yläosattomissa tanssivia malleja, mukaan lukien Emily Ratajkowski. Video on kuitenkin vielä nähtävissä sivustolla.

Kappaleessa kuullaan myös Pharrell Williamsia ja T.I.-räppäriä. Thicke kertoi aiemmin saaneensa vaimonsa Paula Pattonin hyväksynnän seksikkäälle musiikkivideolle. Robin Thicke on julkaissut musiikkia vuodesta 2003 lähtien. Hän on julkaissut albumit A Beautiful World, The Evolution of Robin Thicke, Something Else, Sex Therapy ja Love After War.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube