Syy Richie Samboran lähtöön selvisi: ”Jon Bon Jovi vähätteli”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu rockyhtye Bon Jovi koki vastikään yllätyksen, kun yhtyeen kitaristi Richie Sambora keskeytti omalta osaltaan määräämättömäksi ajaksi Because We Can -kiertueen. Miehen päätöstä kuvattiin bändin kotisivuilla henkilökohtaisiksi syiksi.

Jon Bon Jovi antoi kuitenkin Calgaryn keikalla viitteitä jostain muustakin. Yllättynyt mies kertoi, ettei hänellä ollut muuta mahdollisuutta kuin pakata tavarat ja lähteä kotiin, tai sitten esiintyä täysillä yleisölle. Nyt on selvinnyt, että Samboran päätös johtui yhtyeen jäsenten tulehtuneista väleistä.

TMZ-sivuston mukaan keulahahmo Jon Bon Jovi vähättelee jatkuvasti kitaristia, mikä sai lopulta Richie Samboran tekemään radikaalin vedon. Lähteet paljastavat, että bänditoverit riitelevät myös rahasta.

– Se on klassinen Jagger ja Richards -tyylinen riita, kertoi lähde sivustolle.

Sambora on ikuistettu valokuvaajien toimesta Havaijilla, jossa mies oli tyttärensä kanssa lomailemassa viime viikolla. Yhtyeen tämänhetkisen tilanteen vuoksi suomalainen yleisökin saa jännittää, kipuaako Sambora Tampereella Ratinan Stadionin lavalle 26. toukokuuta.