Uutuuskeksintö leviämässä golfkentille – koska saadaan Suomeen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikki tietävät miltä golfauto näyttää, sillä se on pysynyt lähes samannäköisenä iät ja ajat. Valkoiset, noin 30 kilometrin tuntivauhtia kulkevat kärryt, ovat nyt saaneet haastajan. Ammattigolfari Gerry Lester ”Bubba” Watson kehitti golfkentille Bubba’s Hover -ilmatyynyaluksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Omintakeisella tyylillä vasemmalta pelaava Bubba paljastaa, että uudella kulkuvälineellä pääsee ylittämään niin viheriöt kuin vesiesteet – hiekkamontuista puhumattakaan. Uudenlaisessa menopelissä on käytetty perinteisille golfautoille tuttuja elementtejä, ja rakennettu sen pohjalta paranneltu ja nopeampi versio yhteistyössä Oakley-huippubrändin kanssa.

Ensimmäisen Bubba’s Hoverin prototyyppi BW1 on maailman ensimmäinen golfkentille tarkoitettu ilmatyynyalus, ja se kääntää hitailla kärryillä kulkevien katseet ja mielenkiinnon varmasti. Uuden kulkupelin ansiosta golfin pelaaminen nopeutuu, sillä aluksella pääsee reiältä toiselle yhdessä hujahduksessa.