Katie Holmes löysi uuden rakkaan – deittailee muusikkoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Tom Cruisesta eronnut näyttelijätär Katie Holmes palkkasi vastikään itselleen deittivalmentajan, jotta pääsisi takaisin treffailun maailmaan. Tähti pyrki kasvattamaan muun muassa itseluottamustaan.

34-vuotias perheenäiti on nyt löytänyt itselleen lohduttajan itseään nuoremmasta miehestä. Katie Holmesin kerrotaan nimittäin tapailevan Peter Cincottia. 29-vuotias mies työskentelee jazz-muusikkona.

Parin kerrotaan tapailleen varovaisesti ja pitäneen matalaa profiilia deittailustaan. Holmes on kuitenkin esitellyt miehen jo Dawson’s Creek -ystävilleen. Katie tapasi uusimman ihastuksensa pari viikkoa sitten New York Observer -lehden 25-vuotispippaloissa.

– He ovat tapailleet vain muutaman viikon, mutta Peter on todella hurmaava. Sen tyyppinen mies, joka ostelee kukkia ja kohtelee häntä kuin hienoa naista, kertoi lähde Grazia-lehdelle.

Holmesin kerrotaan myös etsivän Suri-tyttärensä kanssa uutta kotia New Yorkista. Holmesin edustajat eivät ole suostuneet kommentoimaan Holmesin ja Cincottin suhdetta mitenkään.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti viime kesänä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.