Hulavanne jäi toiseksi Claudian bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani on saavuttanut suosiota eräänä aurinkorantojen kuvatuimmista bikinibeibeistä. Yhdysvalloissa Miami Beachilla asustava neitokainen käyskenteleekin harva se päivä vaalealla rantahietikolla muhkeine muotoineen.

Nyt glamourmalli ikuistettiin leikkisällä päällä Miami Beachin rannalla. Mustaan bikiniasuun pukeutunut Claudia antoi rannallaolijoille silmänruokaa hulavannetta pyörittelemällä. Neitokaisen bikinien stringialaosa toi erityisesti hänen kuuluisan peppunsa esille.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.