Potkupukuinen pikkuagentti salaisessa operaatiossa – maailman paras isä?

Nettivideot · Terhi Piiroinen

Äidit saattavat joskus sortua siihen, etteivät luota miehensä lastenhoitotaitoihin. Usein isät osaavat ottaa ipanoidensa kanssa hieman rennommin, vaikkakin pitävät heistä varmasti yhtä hyvää huolta kuin äidit.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa näytetään erään isän hauskoja vauvan vahtipuuhia. Videolla soi dramaattisesti Mission Impossiblen tunnusmusiikki ja isä tekee vauvastaan karkkeja kohti etenevän pikkuagentin kantamalla tätä selästä turvallisesti roikottaen.

Valkoiseen potkupukuun ja pipoon pukeutunut lapsukainen vaikuttaa leikkiin tyytyväiseltä, vaikka tarina ei kerrokaan saako pikkuinen saalistamansa aarteen lopulta syödäkseen. Brittiläisen isän YouTubeen lataama video on saanut kolmessa kuukaudessa yli puoli miljoonaa katsojaa. Yksi katsojista kommentoikin, että kyseessä on varmastikin maailman paras isä. Video on oiva todiste siitä, ettei vauvaelämän tarvitse aina olla tiukkapipoista touhua.