Spermasta herkkuja: Maistuisko siemenneste-drinkki?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet useasti kummallisista herkuista, kuten ötökkäpurilaisista ja pekonijäätelöistä. Nyt markkinoille on tulossa erikoinen drinkkiopas, jonka juomareseptien tärkeimpänä ainesosana on ihmisen siemenneste.

Spermareseptikirja on Paul ”Fotie” Photenhauerin käsialaa, ja samalla jatkoa miehen ensimmäiselle siemennesteopukselle. Kun ensimmäinen teos oli nimeltään Natural Harvest: A Collection of Semen Based Recipes, kantaa jatko-osa nimeä Semenology: The Semen Bartender Based Recipes. Kirjoja voi tilata netistä ja niillä on hintaa alle parikymmentä euroa.

Kirjassa tarjoillaan sekä vinkkejä siemennesteen säilyttämiseen että sen makuaromien jalostamiseen. Sivuilla oleviin resepteihin kuuluvat muun muassa Macho Mojito, Slighty Saltier Caviar ja Galliano Cum Shot -drinkit. Kirjailijan mukaan sperma antaa juomiin persoonallista otetta ja sitä voi verrata kaikessa monipuolisuudessaan juustoihin ja viineihin.

– Syöväthän ihmiset kanan kuukautisia eli munia ja juovat lehmän rintamaitoa. Sperma on ainakin tuoretta ja sen alkuperä tiedetään aina takuuvarmasti, Photenhauer hihkaisee SF Weeklylle antamassaan haastattelussa.