Legginseissä kouluun tullut tyttö passitettiin kotiin: ”Ovatko legginsit housut?”

Lifestyle Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Suomenkin katukuvassa usein vilahtelevat legginsit ovat nousseet kuuman keskustelun kohteeksi marylandilaisen koulun oppilaiden, heidän vanhempiensa ja koulun työntekijöiden keskuudessa Yhdysvalloissa. Paikallinen teinityttö nimittäin lähetettiin koulusta kotiin legginsien käytön takia.

Rockville High Schoolin pukeutumiskoodiin kuuluu, että legginsejä ei saa käyttää housuina, sillä se koetaan liian paljastavana. Laura Woeche -niminen teinityttö oli kuitenkin mennyt kouluun legginseissä ja lyhyehkössä neulepaidassa. Tämä ei sopinut koulun rehtorille Debra Munkille, joten niinpä hän lähetti teinitytön kotiin pukemaan, NBC Washington uutisoi.

Nyt Woechen asu onkin saanut aikaan kuumaan keskustelun siitä, voiko legginsejä laskea housuiksi. Tytön äiti Genevieve on erittäin suuttunut siitä, että hänen tyttärensä asun väitettiin olevan liian paljastava. Koulun mukaan pukukoodin tehtävänä on estää liian paljastavien ja opiskelua häiritsevien asujen käyttö.