Lisa Vanderpump, minne unohdit housusi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotirouva Lisa Vanderpump on muodostunut viime vuosina suosituksi julkkistähdeksi Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan parhaiten Suomessakin nähtävän tosielämän täydellisiä naisia seuraavan realitysarjan tähtenä. Parhaillaan hän kisaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Nyt Lisa on kuvattu poistumassa tanssiohjelman harjoituksista mielenkiintoisessa asussa. Hän oli nimittäin unohtanut selvästi pukea housut jalkaansa lähtiessään.

52-vuotias Lisa Vanderpump on englantilaissyntyinen realitytähti, joka tunnetaan erityisesti The Real Housewives of Beverly Hills -ohjelmastaan sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana. Lontoossa syntynyt kaunotar myytti Los Angelesiin vuonna 1982 ja avioitui Ken Toddin kanssa ollessaan vasta 21-vuotias.