Näin miehet vaikuttavat kumppaninsa pukeutumiseen

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Realitysarjojensa myötä superjulkkikseksi noussut Kim Kardashian aiheutti hämmenystä muotimaailmassa antamalla poikaystävänsä Kanye Westin mullistaa koko vaatekaappinsa sisällön. Nyt tuore tutkimus paljastaa, ettei Kimin tilanne ole lainkaan epätavallinen.

Myvouchercodes-sivuston suorittaman kyselyn mukaan yhä useampi mies vaikuttaa tyttöystävänsä pukeutumiseen. Äkkiseltään voisi luulla, että miehet haluavat neuvoillaan auttaa naisia näyttämään paremmalta, mutta totuus on kuitenkin jotain ihan muuta. Pukeutumisvinkkien todellinen tarkoitusperä on saada muut miehet vähentämään oman tyttöystävän tuijottelua.

Kyselyyn vastanneista miehistä 51 prosenttia myönsi vaikuttaneensa tyttöystävänsä pukeutumiseen. Sivustoa pyörittävä Mark Pearson kommentoi vastaustuloksia Female First -sivustolle sanomalla, että miehet haluavat osoittaa valtaansa osallistumalla kumppaninsa vaatepäätöksiin. Tyttöystävän saaman huomion vähentäminen oli kuitenkin pääsyy siihen, miksi miehet vaikuttavat kumppaninsa pukeutumiseen.

– Jos olet jonkun kanssa sinun kannattaa hyväksyä heidät kokonaan, ja tähän sisältyy heidän persoonallinen pukeutumistyylinsä. Jos kumppanisi haluaa mennä ulos, sinun tulee antaa hänen pukeutua miten hän haluaa, Mark Pearson selittää sivustolle.