Rick Ross pahoittelee lyriikoitaan: ”En hyväksy raiskauksia”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Räppäri Rick Ross, oikealta nimeltään William Roberts, on päätynyt usein otsikoihin hänen ja muiden artistien välisten riitojen kanssa. Ross joutui äskettäin murhayrityksen kohteeksi, kun hänen autoaan kohti ammuttiin arviolta 20 laukausta.

Äskettäin 37-vuotias räppäri joutui todellisen valitusmyrskyn kohteeksi riimiteltyään U.O.E.N.O-kappaleessa tiedottoman naisen raiskaamisesta. Rick Ross kertoo kappaleessa lisänneensä ekstaasihuumetta salaa naisen shampanjaan ilman että tämä huomasi mitään. Sen jälkeen räppäri kertoo vieneensä naisen kotiinsa ja nauttineensa naisesta ilman että tämä huomasi mitään.

Nyt räppäri on yrittänyt korjata tilannetta kirjoittamalla Twitterissä kuinka hän ei hyväksy raiskausta. Samalla Rick Ross myös pyytää anteeksi ”raiskaukseksi tulkittuja lyriikoita”. Aiemmin Rick Ross puolusteli kappaletta sillä, ettei siinä mainita lainkaan sanaa ”raiskaus”. Riimien seuraukset ovat kuitenkin olleet jo tuntuvat, sillä tähän mennessä ainakin yksi radioasema on asettanut kaikki räppärin kappaleet soittokieltoon.

Taannoin Rick Ross otti toisen räppärin kanssa yhteen BET Hip Hop -gaalassa. Miesten välinen sanakarkka johti parkkipaikalla tapahtuneeseen ammuskeluun. Kukaan ei kuitenkaan joutunut sairaalaan, eikä ketään pidätetty. Rick Ross päätyi otsikoihin hiljattain myös poseerattuaan internetissä levinneessä huumeaiheisessa kuvassa.