Heidi Klum vangitsi katseet niukassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Heidi Klum pelasti viime viikolla poikansa ja tämän lastenhoitajan henget perheen lomaillessa rannalla. Heidin miesystävä Martin Kristen pelasti vielä toisen lastenhoitajan. Kaikki kolme olivat hukkumaisillaan ja välittömässä hengenvaarassa.

Nyt Heidi on ehtinyt lomaltaan jo töiden pariin, sillä hän on vieraillut America’s Got Talent -ohjelman merkeissä Today Show -ohjelman haastattelussa Rockefeller Plazalla. Heidi oli todella upea näky, joka ei varmasti jättänyt ainakaan yhtään miestä kylmäksi.

Saksalainen huippumalli Heidi Klum erosi viime vuonna laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa. Klum myönsi olleensa seurustelusuhteessa henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.