Anne Vyalitsyna poltti täydellisen peppunsa auringossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Venäläissyntyinen mallikaunotar Anne V, eli Anne Vyalitsyna, seurustelee tällä hetkellä skottilaisen DJ Calvin Harriksen kanssa. Aiemmin hän deittaili Maroon 5 -yhtyeen keulahahmoa Adam Levineä kahden vuoden ajan.

Nyt Anne V on viettänyt aikaansa trooppisessa lomakohteessa auringonottopuuhissa. 27-vuotias neito julkaisi nimittäin verkossa lähikuvan palaneesta takamuksestaan. Otoksessa turkoosien bikinien alta näkyy selkeät rusketusraidat.

– Loma-arvet, kirjoitti Anne V Instagram-palveluun kuvan oheen.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

annevyalitsyna09042013b

Lääkäriperheen lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.