Kathy Griffinin TV-ohjelma lopetettiin: ”Surullista, mutta totta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen koomikko Kathy Griffin tunnetaan erityisesti omaa elämäänsä esittelevästä tositv-sarjasta Kathy Griffin: My Life on the D-list. Vuosina 2005 – 2010 esitetty sarja nousi suureen suosioon ja Suomessa sitä esitettiin nimellä Takana loistava tulevaisuus.

Griffin on viime aikoihin asti juontanut omaa Kathy-keskusteluohjelmaansa. Nyt 52-vuotias näyttelijätär-juontaja on kertonut, että kyseinen ohjelma lopetetaan Bravo-kanavalla kahden tuotantokauden jälkeen. Kathy Griffin varmisti asian todenperäisyyden stand up -keikallaan Cincinnatissa.

E! Online -sivuston mukaan hän myös kirjoitti asiasta Twitter-blogissaan. Nainen kiitti samalla julkkisbloggari Perez Hiltonia hänen tarjoamastaan henkisestä tuesta. Mies nimittäin twiittasi tapahtuneesta.

– Surullista, mutta totta. Arvostan ystävällisiä sanojasi, PH, kirjoitti Kathy Griffin blogiinsa.

Lähteiden mukaan Griffinillä ja Anderson Cooperilla on suunnitteilla yhteinen tunnin mittainen talk show CNN-kanavalle. Kumpikaan tähdistä ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut huhuja todeksi.