Rihannan bikinikurvit hakevat vertaistaan – poisti itse tämän kuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Rihanna on jo jonkin aikaa heilastellut vanhan poikaystävänsä Chris Brownin kanssa. Taannoin räppäri vihjasi radiokanavan haastattelussa, että sallisi neitokaiselle seksisuhteet naisten kanssa, mutta ei miesten.

Nyt barbadoslainen pop-prinsessa on julkaissut Instagram-blogissaan kuvia uintihetkestään. Seattlen keikan jälkeen rentoutunut Rihanna nähdään otoksissa uima-altaalla bikineissä. Neidon fanit voivat ihailla kuvista muun muassa hänen täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan, jolle ei heti löydy voittajaa julkkistakamusten joukosta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.