Äiti antanut tippiä – keksimonsteri tönäisi 2-vuotiaan lapsen maahan

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Seesamtie-lastenohjelman rakastetuimpia hahmoja on sininen ja karvainen Keksimonsteri. Otus tunnetaan pohjattomasta syömishalustaan ja päästelemästään ”Om nom nom” -syömisäänestä.

Viimeisimmän uutisen mukaan rakastetusta hahmosta on löytynyt myös väkivaltaisempi puoli. Keksimonsteriksi pukeutunut mies nimittäin pidätettiin sunnuntaina New Yorkin Times Squarella, kun hän tönäisi kaksivuotiaan lapsen maahan.

Osvaldo Quiroz-Lopez suostui yhteiskuvaan lapsen kanssa. Kun tenavan äiti kieltäytyi antamasta Keksimonsteri-imitaattorille tippiä, hän tönäisi suutuspäissään lasta. Poliisi pidätti tämän jälkeen 33-vuotiaan Keksimonsterin. Nyt häntä syytetään lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta ja pahoinpitelystä, uutisoi The New York Post -lehti.