Perheenisän hurja tanssi katsomossa – videosta nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilukatsomoissa nähdään toisinaan ikimuistoisia hetkiä, kun joku nappaa katsomoon lentäneen pallon ja toinen riisuu itsensä alasti viuhahtamista varten. Nyt stadionin katsomossa tyttärineen tanssiva isä nostaa väliajalla tapahtuvan kannustamisen uudelle tasolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on varmasti yksi stadionin iloisimmista perheistä, sillä disco-liikkeitä laajalla skaalalla esittävä isä saa myös tyttärensä mukaan grooveen. Tanssiperhettä kuvannut video kestää vain 30 sekuntia, mutta saa tässä ajassa suun leveään hymyyn, sillä perheestä huokuu oikeanlainen meininki.

Isä tanssii aivan kuin kukaan ei katsoisi – tosi asiassa hän pääsi koko stadionin pällisteltäväksi, kun väliajalla soinut disco yllytti perheen tanssimaan sydämensä kyllyydestä. Pienet tytöt seuraavat isänsä esimerkkiä, vaikka nopealiikkeisen miehen tahdissa onkin vaikea pysyä.