Rosie Huntington-Whiteley on huipputimmissä kunnossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan catwalkien ja mallikuvien lisäksi myös toimintatähti Jason Stathamin tyttöystävänä. Taannoin neitokaisen kerrottiin hermostuneen poikaystävälleen, sillä 45-vuotias mies bilettää hänen mielestään liikaa.

Bileputkien sijaan Rosie Huntington-Whiteley itse näyttää viettävän runsaasti aikaa liikunnan parissa. Kaunotar kuvattiin saapumassa losangelesilaiselta kuntosalilta treenivaatteisiin pukeutuneena. Rosien otoksista välittyvän huipputimmin vartalon perusteella tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän viettää aikaa salilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.