Kuolleen realitytähden sarja lopetetaan – kuvaukset vielä kesken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin MTV-kanavan Buckwild-relitysarjan tähden, 21-vuotiaan Shain Gandeen, menehtyneen traagisessa onnettomuudessa. Gandee kuoli häkämyrkytykseen hänen autonsa jäätyä jumiin mutakuoppaan, jolloin myös ajoneuvon pakoputki tukkiutui.

Nyt Buckwild-sarja aiotaan lopettaa. TMZ-verkkosivuston mukaan päätös tuli kesken realitysarjan toisen tuotantokauden kuvausten. Uutta tuotantokautta ehdittiin kuvata neljän jakson verran, mutta yhtäkään niistä ei esitetä MTV-kanavalla.

MTV ei ole toistaiseksi paljastanut virallista syytä sarjan lopettamiselle. Kanava aikoo kuitenkin julkaista päätöksestä virallisen tiedotteen piakkoin.

Buckwild -realitysarjasta leivottiin MTV-kanavalle suositun Jersey Shoren mantelinperijää, ja sitä kuvailtiin jopa kyseisen sarjan ”punaniskaversioksi”. Sarja on saanut runsaasti kyseenalaista julkisuutta. Sen tähtiin kuuluva Salwa Amin kärähti taannoin huumeiden hallussapidosta, ja Michael Burfordin puolestaan pidätettiin rattijuopomuksesta.