Näin vaarallinen jumppapallo voi olla – älä ota mallia videosta!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kouluajoilta lienevät monien mieleen jääneet liikuntatunnit, joilla oli opettajan vaatimuksesta pakko kokeilla jokaista liikuntalajia. Myös erilaisia liikuntavälineitä sai testata. Niihin kuuluu esimerkiksi naisten jumppatunneilla käytettävä voimistelupallo.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Palloa voi kuitenkin käyttää muuhunkin tarkoitukseen kuin pelkästään urheiluun. Nyt verkkovideolle on koottu hauskimmat ja oudoimmat videopätkät, joissa henkilöt sekoilevat voimistelupallon kanssa.

Kesken erään ottelun maskottieläimeksi pukeutunut henkilö juoksee kentän läpi ja hyppää epäonnisesti pallon päälle. Eräs uskalikko myös hyppää talonsa katolta suoraan pepulleen maahan. Tähtäimessä taisi kuitenkin olla maassa odottava jättikokoinen voimistelupallo.