Claire Smedleyn 40MMM-jättirinnat olivat tappaa miehen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isorintaiset naiset saavat usein kokea tuon kiihdyttävän tunteen, kun miesten päät kääntyvät kadulla ohi kulkiessa. Vaikka povekkuus nähdään suurimmaksi osaksi siunauksena, voi sillä olla myös varjopuolensa.

Nyt eräs brittinainen on päässyt uutisotsikoihin, koska hänen 40MMM-kokoiset jättirintansa eivät lakkaa kasvamasta. Claire Smedley on tunnettu povestaan, jota kolmen lapsen äiti väittää Britannian suurimmaksi. Hänen rintojensa yhteispaino on yhteensä 30 kiloa. Katso kuvat tästä.

Claire on onnistunut vetämään puoleensa suuresta rintamuksesta innostuneita miehiä, mutta seksileikeissä ei kaikki ole aina sujunut suunnitelmien mukaan. Nainen kertoo, että hän miltei tukahdutti eksänsä Markin rinnoillaan seksin aikana. Pelottavan tapauksen jälkeen parin seksielämä lopahti, ja he erosivat.

30-vuotias nainen palasi yhteen entisen aviomiehensä Chrisin kanssa, jonka kanssa petipuuhat sujuvat loistavasti. Pari häärii vällyjen välissä viitisenkin kertaa päivässä. Smedley kuitenkin pelkää, että rinnat voivat osoittautua jälleen tappavaksi aseeksi eroottisessa kanssakäymisessä ja varoo niitä aina rakastelun aikana.

– Chris haluaa tulla rintojeni tukahduttamaksi seksin aikana. Olen varuillani, koska muistan viime kerran. Kun hän on saanut rinnoistani tarpeekseen, hän taputtaa jalkaani ja nousen pois hänen päältään, kertoi Claire Smedley The Sun -lehdelle.

Nainen syyttää jo nuorena hurjistunutta rintojen kasvuaan korkeista estrogeenitasoista. Hänellä oli 11-vuotiaana C-kupin rinnat. Täysi-ikäisenä ne olivat J-kupissa.

Muodokkuudestaan huolimatta Claire ei ole tehnyt vielä rintojen pienennysleikkausta, koska ajatus kurvien silpomisesta ällöttää häntä. Smedley pitää operaatiota mahdollisena tulevaisuudessa. Hän yrittää paraikaa kuitenkin tehdä itselleen malliuraa povensa avulla ja on paljastanut rintamuksensa yläosattomissa kuvissa verkkosivuistoille maksua vastaan.