Adrianne Curry paljasti rintansa nettikuvassaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry julkaisi itsestään vastikään otoksia, joissa 30-vuotias mallikaunotar oli yläosattomissa eräässä kuvaussessiossa.

Nyt topless-kuvat ovat saaneet rohkeaa jatkoa, kun Adrianne julkaisi Twitter-blogissaan uuden yläsattoman poseerauksen. Neitokainen nähdään kuvassa ilman bikiniyläosaa uima-altaassa. Otos paljastaa mallikaunottaren veden alta pilkottavat rinnat. Hän julkaisi sensuellin märkäkuvan julistaakseen 400.000 Twitter-seuraajaansa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan. Sittemmin neitokainen on löytänyt uutta miesseuraa. Hän ilmaisi asian taannoin julkaisemalla verkossa sänkyotoksen, jossa komistuksen käsi kouri hänen paljasta rintaansa.