Arttu Wiskarin albumi julkaistaan tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arttu Wiskarin toinen albumi julkaistaan tänään. Tappavan hiljainen rivarinpätkä -niminen albumi sisältää kymmenen kappaletta, joista levyn nimibiisi katsoo huoltajuuskiistaa isän silmin ja Höyhensarjalainen taas perheväkivallasta.

Levyn tekijätiimi on sama kuin esikoislevyllä. Kappaleita on Artun kanssa kirjoittanut hänen aisaparinsa Janne Rintala. Tuotannosta vastaa tälläkin kertaa Olli Saksa.

– Levyä työstettiin pitkään, minkä ansiosta siitä tuli ehjä kokonaisuus. Ensimmäinen sinkku on rauhallisempi kappale, mutta luvassa on myös menevämpiä biisejä, Arttu Wiskari lupaa.

Arttu lauloi itsensä suomalaisten sydämiin kaksi vuotta sitten julkaistulla ja platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Uuden levyn ensimmäinen single on Ikuisesti kahdestaan, joka on rakkaustarina lapsettomuudesta.