Bikinibeiben ja pullukan hulvaton tanssiesitys tallentui videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme ennenkin kertoneet lomamatkoillaan veden äärellä tanssivista turisteista, ja usein videoilla nähdään hauskasti liikkuva, punakka ja pönäkkä mies maha paljaana. Entäpä jos miehen seuraan liittyy timmivartaloinen ja seksikkäästi tanssiva bikinibeibe?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lomamatkat saavat matkailijat villeiksi kuuman auringon alla. YouTubeen on julkaistu video, jolla hyvännäköinen brunette tanssii pulskan uimashortseihin pukeutuneen miehen kanssa lantiot keinuen. Nainen ja mies ottavat tanssilla mittaa toisistaan.

Huvijahdilla tanssivan kaksikon liikkeissä on sen verran eroottista latausta, että heidän ympärilleen on kerääntynyt yleisöä veneineen. Lopulta nainen intoutuu hieromaan itseään haarovälistään ja ”sheikkaamaan” peppuaan.