Katy Perry koulun penkille – rintavarustus hytkyen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avonaisista kaula-aukoistaan tunnettu poptähti Katy Perry nousi aikoinaan maailmanmaineeseen I Kissed a Girl -hittinsä myötä. Viimeksi nainen herätti kohua esiintyessään lasten gaalassa rintavarustuksen paljastavassa topissa. Nyt laulajakaunotar tukee Unifecin toimintaa Madagascarissa.

Katy Perry vierailee parhaillaan Madagascarin köyhimpien lasten luona. Asiallisesti silmälaseihin ja muodot peittävään t-paitaan tällä kertaa pukeutunut Perry on AP-uutistoimiston mukaan aidosti huolestunut lasten hyvinvoinnista, vaikka arvostaakin paikallisen koulun työtä. 28-vuotias laulajatar innostui vierailullaan tanssimaan ja laulamaan lasten kanssa.

Katy Perry, oikealta nimeltään Katheryn Elizabeth Hudson, teki historiaa Teenage Drean -hittialbumillaan. Hän on ensimmäinen naisartisti, jonka albumilla on viisi listaykköseksi noussutta kappaletta. Perry on myynyt maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa levyä ja 75 miljoonaa biisiä. Neitokainen julkaisi taannoin Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuvan, jossa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana.