Lindsay Lohan avautui: ”Vieroitushoito on siunaus”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Villistä elämäntyylistään tunnettu Lindsay Lohan oli taannoin oikeuden edessä poliiseille valehtelemisesta ja koeajan määräysten rikkkomisesta. Tähti onnistui välttämään vankeustuomion, mutta hänet määrättiin 90 vuorokaudeksi vieroitushoitoon. Nainen kehuu hoitoa siunauksekseen.

Vaikka 26-vuotias Lindsay Lohan on nähty nauttimassa runsaita määriä alkoholia tuomion langettamisen jälkeen, kertoi hän David Lettermanin haastattelussa vieroitushoidon olevan hänen pelastajansa.

– Vieroitushoidon avulla pystyn keskittymään elämässäni niihin asioihin, joita rakastan. En usko vieroitushoidon olevan paha asia, vaan siunaus.

Kun Letterman kysyy kukkamekkoon pukeutuneelta Lohanilta, eikö naisella kuitenkin ole riippuvuusongelma, toruu nainen Lettermanin kuulostavan aivan Dr. Phililtä. Lohanin kerrottiin juoneen useita vodkashotteja Beverly Hillsissä sijaitsevan hotellin baarissa vain muutamia tunteja hänen oikeusistuntonsa jälkeen.

Näyttelijättären juomatahti on jatkunut tähän päivään saakka. Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa.