Rintojen katselu pidentää miesten ikää: ”Vastaa kuntoliikuntaa”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rinnat, tissit, hinkit, boobsit, maitorauhaset, ryntäät ja povi – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Lääketieteellinen lehti julkaisi taannoin tutkimuksen, jonka mukaan naisten rintojen tuijottelu pidentää miesten ikää. Jo kymmenen minuuttia päivässä riittää.

Saksalaiset tiedemiehet ovat nyt nostaneet parin vuoden takaisen tutkimuksen uudelleen tapetille, kun he paljastivat New England Journal of Medicine -lehdessä, että rintavien naisten katselu vastaa tehokkuudeltaan aerobista kuntoharjoittelua. Kymmenen minuuttia kestävä kurvikkaan poven ihaileminen vastaa tutkimuksen mukaan peräti 30 minuutin pituista liikuntasuoritusta.

Tutkimustulos perustuu siihen, että muhkeilla maitorauhasilla varustetut naiset aiheuttavat miespuolisissa katselijoissa seksuaalista jännitettä, mikä saa sydämen tykyttämään ja verenkierron paranemaan. Tutkimus ei kerro, täytyykö katseltavien rintojen olla paljaana, vai riittääkö niiden pelkkä olemassaolo.