Simon Cowell ei käytä alushousuja: ”Kulkee aina kommandona”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemoguli Simon Cowell tunnetaan ökyrikkaana miehenä, joka palkitsee eksänsä huippulahjoilla eron jälkeen ja tuhlaa käsittämättömiä summia erilaisiin poppakonsteihin parantaakseen muun muassa ulkonäköään ja kotinsa energioita.

Omaan mukavuuteensa paljon panostava mies viihtyy uusimpien raporttien mukaan myös luonnollisessa olotilassa. 53-vuotiaan tähden Britannian Talent-ohjelman tuomarikollega Amanda Holden on nimittäin paljastanut, että Simon Cowell kulkee aina kommandona, eikä lähes koskaan käytä alushousuja.

– Koelaulujen aikaan tajusimme, ettei Simon käytä alushousuja. En voi paljastaa, miten selvitimme asian. Hän kulkee aina kommandona, kertoi Amanda Holden Radio 1 -kanavan haastattelussa.

Holden epäilee, että syy Cowellin alushousuttomuuteen voi olla mukavuudenhalun lisäksi miehen elämässä jatkuvasti läsnäoleva kiire. Hän ehdottaa, että Simon palkkaisi jonkun pukemaan hänelle aamuisin alushousut jalkaan. Miehen Talent-kollega David Walliams väitti tämän lisäksi haastattelussa, että viihdemogulilla on ökyrikkaudestaan huolimatta vaatekaapissaan vain yksi farkkupari, jota hän käyttää aina.

Simon Cowell bongattiin taannoin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Pari on kuitenkin jo lopettanut tapailun ja Cowell on jälleen sinkkumarkkinoilla.