Georgia Salpa päihittää kurvikuningattaret

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa nähtiin vastikään punaisella matolla A Good Day to Die Hard -elokuvan ensi-illassa. Neidon käyttämä oranssi mekko toi hänestä esiin elegantimman puolen.

Georgia treenaa säännöllisesti säilyttääkseen vartalonsa timmit muodot. Hän ei myöskään epäile esitellä sporttikurvejaan verkossa, kuten julkkiksen uusimmasta Instgram-kuvasta näkyy. Salpa kuvasi itseään peilin kautta pienessä urheilutopissa ja mustissa housuissa.

27-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar on ollut mukana useissa realityohjelmissa, eli on niin sanottu julkkistyrkky. Television lisäksi Georgia Salpa on poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.