Karmiva henkirikos vai huijaus? ”Työnsi jalan ystävän takapuoleen”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uutisiin sattuu silloin tällöin tarinoita, joita on vaikea uskoa tosielämän tapahtumiksi. Nyt venäläinen Novosti 24 -verkkojulkaisu raportoi miehestä, jonka väitetään päästäneen ystävänsä päiviltä hyvin karmivalla tavalla.

Venäläisen 28-vuotiaan Vladimir Krasnovin kerrotaan nimittäin hyökänneen humalaisen raivolla viime kuussa Sergei-nimisen ystävänsä kimppuun. Mikäli uutista on uskominen, tilanne päätyi outoon surmaan, jossa Krasnov tunki jalkansa toisen miehen takapuoleen.

Parivaljakko oli aiemmin kiistellyt Krasnovin tyttöystävästä. Uutinen on peräisin venäläisen Novosti 24 -kanavan uutisvideosta. Tapauksen todenperäisyys on kuitenkin sittemmin asetettu kyseenalaiseksi, koska siitä ei löydy verkosta muita uutisjuttuja.