Kaaos kaupassa: 15 ihmistä sai oksennuskohtauksen – syytä tutkitaan

Ohhoh! · Stara.fi

Toisen ihmisen oksentamisen näkeminen voi saada aikaan refleksin, joka saa myös katsojan voimaan huonosti ja oksentamaan. Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin nähty hyvin erikoinen tapaus, jossa peräti 15 ihmistä ryhtyi yllättäen oksentamaan lastentuotteita myyvässä kaupassa.

Floridan Fort Worthissa ihmiset alkoivat samanaikaisesti ja täysin yllättäen kärsiä kovasta päänsärystä ja pian sen jälkeen he alkoivat oksentelemaan hallitsemattomasti ympäri Buy Buy Baby -kauppaa. Yhdeksän henkilökuntaan kuuluvaa ja kuusi asiakasta saivat samanlaiset oireet, joiden syytä ei ole toistaiseksi saatu selville.

Tilanteen rauhoituttua kauppa siivottiin ja se pääsi avaamaan ovensa uudelleen. Parin tunnin kuluttua sairastuneiden määrä kuitenkin nousi jälleen. Asiasta uutisoineen Chron.comin mukaan pelastusviranomaiset ovat todenneet, että kyse ei ole häkämyrkytyksestä. Sairastumisten syytä tutkitaan.