Poliisikin hämmästyi: 6-vuotias autoilija kiinni – oli matkalla korjaamolle

Ohhoh! · Stara.fi

Poliisi pysäyttää aika ajoin alaikäisiä autoilijoita, mutta harvoin kuljettaja on alle kouluikäinen. Nyt sellainen tapaus on kuitenkin nähty Yhdysvaltojen Detroitissa, kun poliisi sai soiton moottoritiellä epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta.

Silminnäkijöiden mukaan auton kuljettaja näytti lisäksi alaikäiseltä. Ennen poliisin saapumista kaksi autoilijaa oli jo ehtinyt pysäyttää auton ja ottaa sen avaimet haltuunsa. Viranomaisten yllätys oli melkoinen, kun auton ratissa oli vasta kuusivuotias pikkupoika.

Myöhemmin selvisi, että poika oli ottanut auton avaimet kotoaan ja lähtenyt ajamaan autolla ensimmäistä kertaa elämässään. Pojan mukaan kukaan ei ollut opettanut häntä ajamaan. Poika oli lähtenyt hakemaan kiinalaista take away -ruokaa, mutta törmännyt liikennemerkkiin ja päättänyt ajaa auton suoraan korjaamolle. Viranomaiset soittivat pojan isän hakemaan jälkikasvunsa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.