Alessandra Ambrosio kireässä pikkumekossa – vähemmästäkin pää kääntyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman upeimmat kaunottaret esiintyvät aika ajoin eksoottisisssa kohteissa kuvatuilla mainosvideoilla ja -kuvissa. Eräs kuuluisimmista mallitähdistä on Alessandra Ambrosio, joka nähdään viikoittain upeissa bikini- ja alusvaatekuvissa.

Viikonloppuna Alessandra kuvattiin nauttimassa monien muiden julkkisten tavoin Coachella-festareista Kaliforniassa. Hänellä on kuitenkin ollut aikaa myös Bagatelle-ravintolan illalliselle, jonne hän saapui yhdessä miehensä Jamie Mazurin kanssa. Samalla ravintolassa juhlittiin myös kaunottaren synttäreitä.

32-vuotias Alessandra Ambrosio tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.