Chanelle Hayesin liivien sisältö pursui 34EE-kupeista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian suunnalta on kovasti tunkua viihdelehtien palstoille. Useat glamourmalliksi itseään tituleeraavat povekkaat neidot pyrkivät kuuluisuuteen esimerkiksi realityohjelmien kautta. Eräs tällaisista kaunottarista on kotimaansa Big Brother -ohjelmassa nähty Chanelle Hayes.

Nyt glamourmalli nähdään uusimman Nuts-lehden kannessa. Turkoosit rintaliivit ovat pudottamaisillaan sisältönsä ulos 34EE-kokoisista kupeista. Chanelle on työntänyt myös tarkoituksella liiviensä olkaimet alas, jolloin paljastavuuden vaikutelma korostuu entisestään.

chanellehayes14032013

25-vuotias Big Brother -julkkis Chanelle Hayes oli elokuussa 2009 kuolla kuolla yliannostukseen erottuaan poikaystävästään, Middlesbroughin joukkueen jalkapalloilija Matt Batesista. Rajun riidan jälkeen Hayes otti suuren määrän kipulääkettä ja joi päälle punaviiniä. Viime vuonna neito suuttui poikaystävälleen Jack Tweedille, kun mies lähetti hänelle bilekuvan, jossa poseerasi blondin kaunottaren kanssa. Hayes jätti miehen suorasukaisesti Twitter-viestillä.