Miley Cyrusista tuli räväkkä rokkimimmi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä yksityiselämänsä vuoksi, sillä hän erosi taannoin kihlatustaan, Liam Hemsworthista. Taannoin tähti yllätti myös vierailemalla Snoop Doggina aiemmin tunnetun Snoop Lionin Ashtrays and Heartbreaks -kappaleessa.

Nyt Miley Cyrus on hämmentänyt fanejaan julkaisemalla jälleen erikoisia kuvia Twitter-tilillään. Kuvissa räväkän rokkari-imagon omaksunut tähti nähdään muun muassa poseeraamassa mustaan, niiteillä koristeltuun nahkatakkiin ja niukkaan napapaitaan pukeutuneena.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.