Teinin hengenlähtö millien päässä – huikea pulkkailuvideo nettiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lapsia muistutetaan usein, että pulkalla ei saa laskea tielle. Samaa voisi tosin muistuttaa myös vähän vanhemmille teineille. Nyt verkossa on nimittäin julkaistu video, jossa nähdään todellinen läheltä piti -tilanne.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pulkallaan rinnettä alas laskenut poika näkyy ensin kaukana mäen päällä, ja mäen alle asetettu kamera kuvaa hänen laskuaan. Mäen alla on kuitenkin tie, ja yhtäkkiä kuvaan ilmestyy musta maastoauto oikealta samaan aikaan kun pulkkailija on tulossa tielle.

Täpärä tilanne ei kuitenkaan päädy tähän, vaan juuri kun laskija onnistuu välttämään ensimmäisen auton, tulee vasemmalta toinenkin auto, jonka edestä poika pääsee juuri ja juuri turvaan. Hauskasta laskuvideosta oli vähällä tulla traaginen videotodiste onnettomuudesta.