Adele äitiyslomalla – murskaa silti yhä ennätyksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulajatähti Adele sai viime vuonna kunnian toimia uuden James Bond -elokuva Skyfallin tunnuskappaleen esittäjänä. Myöhemmin laulajatar ilmoitti siirtyvänsä äitiyslomalle julkisuudesta ja musiikkimaailmasta, mutta laulajan kappaleet soivat silti edelleen.

Adele on nyt kaikkien aikojen eniten ladatuimman singlen esittäjä, kun hänen Someone Like You saavutti 1,46 miljoonaa latauskertaa Britanniassa. Naisen suosikkilaulu on eittämättä avittanut samalla myös koko saarivaltion lataussummaa, kun Britanniassa ylitettiin viime viikolla miljardin ladatun kappaleen rajapyykki.

Toiseksi eniten Brittien saarilla on ladattu Maroon 5 -yhtyeen ja Christina Aguileran Moves Like Jagger -kappaletta ja kolmanneksi eniten Gotyen Somebody That I Used To Know -laulua. Britannian ääniteollisuuden edustaja kiittelee lukemia, sillä se osoittaa ihmisten löytäneen nettilatauksen. Daily Mailin mukaan kaikki listatut latauskerrat ovat olleet laillisia.

Adelen Someone Like You on myös vuoden 2012 lauletuin karaokekappale. Laulajatar on myös ensimmäinen henkilö, joka on voittanut vuoden artistin ja vuoden naisartistin tittelit kahtena peräkkäisenä vuotena.