Sisarusten kasvot Kardashianin laukussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perhe on nykyään yksi Amerikan seuratuimmista julkkislaaneista, pitkälti sen kuvankauniin jälkikasvun takia. Perheen tunnetuin jäsen lienee Kim Kardashian, mutta myös hänen isosiskonsa, Kourtney Kardashianin elämää on seurattu tiiviisti viime vuosina.

33-vuotiaalla tähdellä näyttäisi olevan todella vahva side siskoihinsa. Kourtney Kardashian nimittäin julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa perheensä Las Vegasissa sijaitsevassa kaupassa. Hänen olallaan nähdään pinkki laukku, jota koristavat sisaruskolmikon, eli tähden itsensä sekä Kimin ja Khloen kuvat.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kourtney Kardashian sai Mason-esikoispoikansa joulukuussa vuonna 2009. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin lyhyessä ajassa. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-lehdelle. Kaunottaren ja hänen kumppaninsa Scott Disickin on-off-suhdetta on seurattu tiiviisti viihdelehdissä ja heidän realityohjelmassaan.