Wow, koira on todellinen actiontähti – tätä eivät ihmisetkään osaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YouTubeen julkaistaan vähän väliä uskomattomia eläinvideoita, jotka hämmästyttävät katsojiaan. Nyt saamme ihastella erään eläimen uskomattomia edesottamuksia, kun videolla oleva koira esittää peräti 20 stunttitemppua minuutin koosteessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Koira vetää lähes vertoja jopa kungfu-mestari ja näyttelijälegenda Jackie Chanille. Koira juoksee seinää pitkin, hyppää useaan metriin, sukeltaa veteen, juoksee ja pujottelee pelkillä etutassuilla ja jopa surffaa kovassa aallokossa.

Video on saavuttanut viikossa yli 1,2 miljoona katsojaa. Eräs katsojista kommentoi, että vain murto-osa ihmisistä pystyy tekemään saman kun videon huikea temppukoira. Takaperinvoltit ja uskomattomiin sfääreihin venyvät hypyt ovat tälle koiralle arkipäivää.