Maailman vahvin perhe? Koukussa kuntoiluun – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Las Vegasin lähiössä elää perhe, jota voitaisiin kutsua varsinaiseksi Schwarzenegger-perheeksi. Sen lisäksi, että perheen vanhemmat treenaavat päivät päästään lihaksia kasvattavan kuntoharjoittelun parissa, nähdään myös perheen lapset pullistelemassa painojen kimpussa.

My Crazy Obsession -televisiosarja esittelee kehonrakentamiseen koukussa olevan perheen. Perheen viisivuotias tytär voimailee kahvakuulalla siinä missä perheen äiti nostelee kymmenen kilon puntteja lämmittelyksi. Lasvegasilaisen pesueen arki koostuukin erilaisista harjoituksista, joita yleensä nähdään vain maailman vahvimpien miesten tekevän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Perhe treenaa lihaksiaan viikoittain yhteensä jopa 240 tunnin ajan. Kuntoilun ohella he noudattavat erityistä ruokavaliota, ja perheessä syödään joka viikko 120 kananmunaa. 11-vuotias poika kuvailee treenaamista riippuvuudeksi, jota ilman ei voi elää. Isä myöntää, että toiset pitävät heidän pakonomaista harjotteluaan outona, mutta sekä vanhemmat että lapset rakastavat lihaskunnon kasvattamista.

Harrastus on perheen isän innoittamana levinnyt koko perheen yhteiseksi ajanvietteeksi. Isä oli kertomansa mukaan vielä lukiossa hintelä poika, mutta ryhtyi treenaamaan. Hänen vaimonsa jumaloi miehensä lihaksia