Rihannan syöksykierre jatkuu – perui taas keikkojaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Barbadossyntyinen Rihanna on yksi tämän hetken suosituimmista poptähdistä. Hän on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa esimerkiksi rankan juhlimisen merkeissä. Taannoin hänen ilmoitettiin eronneet on-off -poikaystävästään Chris Brownista.

Rihannan taipumus perua suunniteltuja keikkojaan on herättänyt hämmennystä mediassa. Taannoin hänen lääkärinsä kehotti laulajaa lopettamaan alituisen juhlimisen, sillä sen uskotaan vaarantavan hänen uransa. Nyt 25-vuotias laulajatar onkin joutunut perumaan Teksasin Houstoniin suunnitellun esiintymisensä.

Peruuntumisen Syyksi on ilmoitettu sairastuminen. Hollywood Life -verkkosivuston mukaan Rihanna on kärsinyt viime aikoina kurkunpään tulehduksesta, joka on vaikuttanut hänen esiintymisiinsä. Tämä on lyhyen ajan sisällä jo kolmas kerta, kun poptähti on perunut maaliskuussa alkaneen maailmankiertueensa konsertteja.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 RnB-artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.