Autoryöstäjä rysän päältä kiinni – ei osannut ajaa manuaalivaihteisella Porschella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme usein todenneet, että rikolliset edustavat tunnetusti tyhmintä kansanosaa, ja siitä saadaan tasaisin väliajoin suorastaan tragikoomisia esimerkkejä. Tällä kertaa autoryöstäjä on jäänyt kiinni, koska hän ei osannut ajaa kaappaamaansa manuaalivaihteista Porschea.

18-vuotias Anthony Reynolds kaappasi aseella uhaten Porsche 911 -urheiluauton sen omistajalta New Jerseyn Newarkissa viime syyskuussa. Mies pakotti auton omistajan ulos autosta ja astui itse sisään. Kuljettajan penkille istuuduttuaan ryöstäjä kuitenkin huomasi, että autossa ei ollutkaan jenkkityylisiä automaattivaihteita.

Osaamaton autokaappari ei saanut autoa liikkeelle ja jäi rysän päältä kiinni. Maanantaina hänet tuomittiin 4,5 vuodeksi vankilaan, FOX New York raportoi.