Viidakon tähtönen Emmi Lehtomaa: ”Ohjelmaa luodaan leikkaamalla kommentteja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime päivinä keskustelleet runsaasti Viidakon tähtöset -realitysarjasta ja sen tähdistä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Monet televisiokatsojat ovat muodostaneet käsityksensä ohjelman tähtösistä pikaisen pintaraapaisun perusteella.

Sarjassa nähtävä Fitnessmalli 2012 Emmi Lehtomaa on nyt kirjoittanut aiheesta blogikirjoituksen, jossa hän ruotii sekä toimittajien että muiden kansalaisten stereotypisiä ennakkokäsityksiä itsestään ja muista ohjelman kilpailijoista. Kirjoitus on saanut suuren suosion ja sitä on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Hän myöntää itselläänkin olleen ennakkokäsityksiä kilpakumppaneistaan, mutta kertoo niiden muuttuneen ohjelman myötä.

– Sabina Särkästä olin luonut ennakkokäsitykseni, sillä olin nähnyt hänet pari kertaa ohimennen ja kuullut hänestä muutaman huhun. Loppujen lopuksi nämä huhut, joita pidin täysin totena, eivät pitäneet ollenkaan paikkaansa. Olin siis antanut tuomion tästä ihmisestä täysin väärin perustein, Emmi Lehtomaa kirjoittaa blogissaan.

– Jokainen fiksu ihminen tietää, että ohjelmaa luodaan leikkaamalla kommentteja juoneen sopivaksi, ja ohjelma rakentuu draaman varaan. Itselleen myös on hyvä osata nauraa, niin mä ainakin tein ensimmäisen jakson aikana. Ja aion tehdä myös jatkossa, yhtä mahtavaa kokemusta rikkaampana.