Julkkisbongarin pakkomielle – metsästää julkkiksia päivittäin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni varmasti muistaa kohutussa amerikkalaisessa The Jersey Shore -realityohjelmassa usein vilahtaneen lippispäisen Pauly-fanin. Nyt on paljastunut, että realitysarjan tähti ei ole ainoa fanin piinaama julkkis, sillä nainen metsästää kuuluisuuksia ympäri Yhdysvaltojen itärannikkoa.

My Crazy Obsession -televisiosarjassa esitellään omituisten pakkomielteiden kanssa elävien henkilöiden arkea. Nyt ohjelmassa esitellään julkkisbongari Vanessa Sky Ellis. Naisella on yli 10.000 nimikirjoitusta ja valokuvaa eri julkisuuden henkilöistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hän kertoo kuuluisuuksien olevan hänen elämänsä tärkein asia, ja ne menevät jopa poikaystävän ja työssäkäymisen edelle. Julkkisbongari nukkuu omien sanojensa mukaan vain muutaman tunnin yössä, jotta hänelle jää päivisin enemmän aikaa jahdata julkkiksia.

Vanessa on tuttu näky New Yorkin osavaltion musiikkikeikkojen ja -tapahtumien ovenpielissä. Nainen kinuaa vartioilta ja portsareilta sisäänpääsyä esiintyjien takahuoneisiin. Hän harvoin onnistuu siinä. Vanessa kuitenkin kunnioittaa kaikkia kuuluisuuksia, olivat he sitten enemmän tai vähemmän tunnettuja. Julkkisbongarille tulee hyvä mieli, kun hän saa poseerata tunnettujen henkilöiden kanssa.